Friday, February 5, 2016

Statino non consegnato - Analisi contrastiva 1!!!!

Si prega il candidato con matricola 25645 di portare lunedi  8 febbraio lo statino per l'esame di Analisi contrastiva 1


Wednesday, February 3, 2016

Rasporedot za letniot semestar od akademskata 2016 moze da se prezeme tuka.https://drive.google.com/file/d/0B4LxAp4LQAljdHNvQTVwcVZIblYta00yVmU3QzlXSTl3R19N/view?usp=sharing

Известување - Италијански јазик Ц

Италијански јазик Ц1
Се известуваат студентите дека последен термин за внесување оцени во индекс од предметот Италијански јазик Ц1 е закажан за понеделник (08.02) во 10 часот.

Италијански јазик Ц2
Се известуваат студентите дека наставата по предметот Италијански јазик Ц2 почнува во истите термини за истите групи утврдени од претходниот семестар.
Со настава се почнува од следната недела. (08.02 односно 09.02)

Monday, February 1, 2016

Консултации доц. д-р Руска Ивановска-Наскова

Термин за консултации за оваа недела:
4.02.2016 (четврток) 13.30-14.30


Известување - нови термини

Нов термин за студентите кои го положија писмениот дел од  испитот морфологија 2 и морфологија 3 - вторник, (02.02) во 11 часот

Нов термин се закажува  и за студентите кои треба полагаат социолингвистика - понеделник (08.02.) во 10 часот

За студентите кои го положија колоквиумски испитот морфологија 3 се закажуваат термини за внесување оцени во индекс -      
вторник, (02.02) во 11 часот или понеделник (08.02) во 10 часот.